Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antoine Griezmann pakt hoofdrol met opvallende coupe en twee assists

Laatste update:

Diego Simeone, de trainer van Atlético, had de beschikking over twee spelers die elf dagen geleden de WK-finale in Lusail speelden. Hij stelde er met Antoine Griezmann een op en liet Ángel Correa als reservespeler beginnen, terwijl Rodrigo De Paul afwezig was. Morata en veelbesproken spelers als Yannick Carrasco en Félix, die beiden af lijken te stevenen op een vertrek bij Atlético, stonden ook aan de aftrap.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

De Madrilenen, die met een overwinning in ieder geval voor even de derde plaats in LaLiga zouden bezetten, domineerden vanaf de aftrap. Elche, de hekkensluiter van de competitie die in veertien wedstrijden nog niet wist te winnen, kreeg geen poot aan de grond en mocht van geluk spreken dat het de eerste helft zonder tegengoals doorkwam. De ploeg van trainer Jorge Almirón kwam vlak voor rust wel met tien man te staan toen centrale verdediger Gonzalo Verdú de doorgebroken Morata neerhaalde. De arbiter zag het in eerste instantie niet, maar werd geholpen door zijn VAR en trok toen rood. Dat maakte dat Atlético de tweede helft met een man meer aanving en dat voordeel werd al snel uitgebuit.

Uitgerekend Félix zette de openingstreffer op zijn naam door na een scrimmage een voorzet van Griezmann van heel dichtbij tegen de touwen te koppen (1-0), maar vervolgens schoten los Rojiblancos zichzelf in de voet. Mario Hermoso kreeg immers ook de rode kaart voorgehouden en daarmee leek het toch nog spannend te worden. Morata besliste uiteindelijk anders. De inzet van de spits verdween via een verdediger uiteindelijk met een boog in het net, iets wat Morata zelf niet zag. De 2-0 kwam wel op zijn naam en daar bleef het bij. Elche eindigde de wedstrijd overigens met negen man nadat Domingos Quina ook nog twee keer geel en dus rood pakte.

LaLiga
Atlético Madrid
2 - 0
Elche

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties