Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antonio Rüdiger treurt na gebroken neus én oogkas bij Kevin De Bruyne

Laatste update:

De Bruyne moest de strijd na een uur staken nadat hij opliep tegen Chelsea-verdediger Rüdiger. De twee spelers knalden met het hoofd hard tegen elkaar. Rüdiger droeg een masker en kon zonder problemen verder spelen, maar voor De Bruyne zat de wedstrijd erop. In tranen verliet hij het veld bij een 0-1 achterstand. De Belgisch international heeft de wedstrijd niet af kunnen kijken op de tribune. In de slotfase werd hij naar binnen gehaald voor behandeling.

Zondag heeft De Bruyne een bezoek gebracht aan het ziekenhuis. Op Twitter geeft hij een update over zijn fysieke gesteldheid: "Ik ben net terug uit het ziekenhuis. De diagnose is een breuk in mijn neus en een breuk in mijn oogkas. Ik voel me oké. Ik ben nog steeds teleurgesteld over gisteren uiteraard, maar wij zullen terugkomen", aldus De Bruyne, die snel hoopt te herstellen met oog op het EK.

Rüdiger heeft via zijn eigen Twitter-account laten weten de blessure van De Bruyne te betreuren. "Ik wil mijn excuses aanbieden voor de blessure van Kevin De Bruyne", schrijft de verdediger van Chelsea. "Ik deed het natuurlijk niet met opzet. Ik heb al persoonlijk contact gehad met Kevin en ik wens hem een spoedig herstel toe. Ik hoop dat we hem heel snel weer terugzien op het veld."

Het is vooralsnog onduidelijk wat de schade in zijn gezicht betekent voor zijn EK-deelname. De Rode Duivels nemen het over minder dan twee weken op tegen Rusland (12 juni). Bondscoach Roberto Martínez had al met De Bruyne afgesproken dat hij zich pas op maandag 7 juni bij de EK-selectie zou voegen, zodat hij voldoende tijd zou hebben om te herstellen van de Champions League-finale.

Meer nieuws

'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
28
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties