Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony ondanks besluit Ajax met Olympische ploeg naar Servië

Laatste update:

Ten Hag liet eerder deze maand weten dat er geen potentiële basisspelers van Ajax mogen deelnemen aan de Olympische Spelen. De club is niet verplicht om spelers af te staan omdat het een Onder-23-toernooi betreft. "Antony reageerde gelaten op het bericht", werd Ten Hag geciteerd door De Telegraaf.

Op Instagram Stories laat Antony zien dat hij in het vliegtuig zit met de Olympische ploeg.

Volgens Ajax Showtime heeft Antony zich op eigen verzoek gemeld bij de Braziliaanse ploeg. De Olympische ploeg verblijft van 31 mei tot 8 juni in Servië. In deze periode wordt er getraind en geoefend tegen Kaapverdië en Jong Servië door de voorlopige selectie. Naar verwachting zal Antony na het trainingskamp afscheid nemen van het team van trainer André Jardine, daar hij van Ajax geen toestemming heeft gekregen om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Jardine maakt na het trainingskamp zijn definitieve selectie bekend voor de Olympische Spelen in Tokio.

Brazilië onder-23 is op de Olympische Spelen ingedeeld in een groep met Duitsland, Ivoorkust en Saudi-Arabië. Op 22 juli komen de Zuid-Amerikanen in actie tegen Duitsland, waarna duels met Ivoorkust (25 juli) en Saudi-Arabië (28 juli) volgen. De finalerondes worden gespeeld van 31 juli tot en met 7 augustus. Op zondag 8 augustus komt Ajax in actie in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, terwijl in het weekend van 14 en 15 augustus het Eredivisie-seizoen van start gaat.

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
9
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
8
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties