Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony plaatst zichzelf boven Ronaldo: 'Ik zet mezelf op één bij Man United'

Laatste update:

In gesprek met de betaalzender geeft Antony een kijkje in de kleedkamer van United. "De snelste speler in het team? Er zijn veel spelers die ik zou kunnen noemen, maar een speler die heel snel is, is Marcus Rashford. Ronaldo hoort ook bij één van de snelsten." De Braziliaanse aanvaller kan goed overweg met de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar. "Hij is altijd vrolijk, aan het lachen of grappen aan het maken. Voor mij is hij de grappigste uit de hele selectie."

Meer: Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United | Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze

Antony kwam afgelopen zomer voor ruim honderd miljoen euro van Ajax en werd in Manchester herenigd met Lisandro Martínez. Laatstgenoemde is na een stroeve start in de Premier League in vorm de laatste weken en wordt door veel analisten en supporters bewierookt. Antony geeft aan dat hij altijd graag met Martínez in het team zit op de training. "Of met Casemiro", zegt de aanvaller over zijn landgenoot. De buitenspeler begon uitstekend aan zijn Premier League-carrière met drie doelpunten in zijn eerste zes wedstrijden, maar in de Europa League staat hij nog droog.

De ex-Ajacied heeft zijn handelsmerk, de 'Antourny', ook meegenomen naar Engeland. Dat was vorige week te zien in het Europa League-duel met Sheriff Tiraspol (3-0 winst), waar hij overigens wel veel kritiek voor kreeg. De Braziliaan vindt dat hij de speler is die het meest vaardig aan de bal is uit de hele selectie. "Er zijn heel veel skillers in het team. Het is één van de kenmerken van mijn spel. Ik denk dat ik één van de beste skillers in het team ben. Natuurlijk zijn er anderen die het ook goed kunnen, maar ik kies voor mezelf", aldus Antony.

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
6
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties