Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony speelt niet tegen Sparta; Manchester United komt met nieuw bod

Laatste update:

Vrijdag schitterde Antony ook al door afwezigheid. Wel werkte hij toen een individueel programma af. Het is niet bekend of hij zaterdag op de club is verschenen. Antony is niet te spreken over het feit dat Ajax niet mee lijkt te willen werken aan een transfer. Donderdag kwam naar buiten dat de Amsterdammers een bod van tachtig miljoen euro op de Braziliaanse aanvaller hebben afgeslagen. Intern wordt gekeken of de acties van Antony gesanctioneerd moeten worden.

De Telegraaf bracht vrijdagmiddag naar buiten dat Antony zich vrijdag wel meldde op Sportpark De Toekomst, maar dat hij de groepstraining van Ajax heeft overgeslagen. Wel bracht hij enige tijd door in het krachthonk. De vleugelspits weigert om uitspraken te doen over de mogelijke transfer richting Manchester United. Ajax doet voorlopig eveneens geen mededelingen over het al dan niet meespelen van Antony zondag tegen Sparta, maar Romano geeft dus al uitsluitsel. Bij afwezigheid van de Braziliaan is de kans groot dat Steven Berghuis als rechtsbuiten begint. Ook Mohammed Kudus zou daar kunnen spelen.

Antony reageert publiekelijk op mogelijke transfer naar Manchester United

Antony heeft in een interview met Mike Verweij gesproken over een mogelijke transfer in de laatste weken van augustusLees artikel

Manchester United zag reeds aanbiedingen van zestig en tachtig miljoen euro voor Antony naar de prullenbak worden verwezen door het bestuur van Ajax. Desondanks heerst volgens Romano bij the Red Devils het gevoel dat de Braziliaanse vleugelaanvaller de transfer wil doorzetten. En dus wordt de interesse ook nog niet bekoeld. Antony is de afgelopen maanden regelmatig in verband gebracht met een hereniging met Erik ten Hag. Ajax zou mikken op een transfersom van meer dan honderd miljoen euro.

Eredivisie
Sparta Rotterdam
0 - 1
Ajax

Meer nieuws

Competitieduel van Standard Luik afgelast: fans blokkeren eigen spelersbus
1
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
17
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
35
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
36
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties