Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony verklaart keuze voor Ajax en mikt op Champions League-finale

Laatste update:

De concurrentie om Antony was groot. Hij werd gelinkt aan diverse clubs, waaronder Borussia Dortmund. Ajax troefde in totaal twaalf clubs af in de strijd om de handtekening van de jeugdinternational. "Het Ajax-project past uitstekend bij mijn carrière", vertelt Antony in een interview met ELF Voetbal. De Ajax-aanwinst reist begin juli af naar Amsterdam, zo vertelde zijn zaakwaarnemer Júnior Pedroso eerder tegenover Braziliaanse media. Naar verwachting wordt hij op 7 juli gepresenteerd.

Ryan Gravenberch vertelt over zijn doelen bij Ajax na zijn contractverlenging

Antony verkoos Ajax boven een groot aantal Europese clubs. "Ajax weet hoe het voor jonge spelers moet zorgen en heeft ervaring met talenten die van Zuid-Amerika naar Europa overstappen", verklaart hij zijn keuze. "Daarnaast is het een club met veel traditie in Europa, met vier Champions League-titels, die elk jaar om het kampioenschap meedoet, jonge spelers kansen biedt en aanvallend, modern voetbal speelt. Deze punten bij elkaar opgeteld zorgden ervoor dat ik voor Ajax koos."

De miljoenenaankoop, die na David Neres de tweede Braziliaan wordt in de selectie van trainer Erik ten Hag, wil hoge ogen gooien met Ajax. "Ik wil elk seizoen strijden om de landstitel en kampioen worden. Ik wil mijn naam in de clubgeschiedenis vestigen. Het belangrijkste doel dat ik heb genoteerd, is het spelen van een Champions League-finale. Vorig jaar heb ik gezien dat het mogelijk is. Ajax was de sensatie van de Champions League met een jong en zeer getalenteerd team. Dat trok mijn aandacht."

Verwacht jij dat de periode van Antony bij Ajax een succes wordt?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties