Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony verklaart manier van juichen: 'Is een grote inspiratiebron voor mij'

Laatste update:

"Ze betekent veel voor mij", vertelt Antony aangedaan in gesprek met Trouw. "Ik zal haar voor altijd in mijn hart meedragen." De Braziliaanse aanvaller werd diep geraakt door Larissa. Zo bezocht hij haar nog regelmatig en scheerde hij als steunbetuiging zijn hoofd kaal. "Nog steeds hebben we veel contact. Voor elke wedstrijd stuurt ze een bericht om mij succes te wensen. Larissa vormt een grote inspiratiebron voor mij. Hoewel ze veel heeft meegemaakt, blijft ze sterk. Gelukkig gaat het nu goed met haar."

Antony zal niet snel naast zijn schoenen gaan lopen en probeert bescheiden en nederig door het leven te gaan. Dat komt onder meer door zijn afkomst. De aanvaller van Ajax groeide op in een favela in een buitenwijk van São Paulo. "Die plek zit voor altijd in mijn gedachten", zegt Antony. "Ik heb elke dag wel dingen gezien die niet goed waren, maar mijn ouders hielden mij altijd voor wat goed en slecht is. Daardoor heb ik geleerd om met beide benen op de grond te blijven. Ik ben niet beter dan iemand anders. Opgroeien in de favela was voor mij een motivatie om te slagen als profvoetballer."

Antony maakte ruim anderhalf jaar geleden de overstap van São Paulo naar Ajax en is erg te spreken over het leven in Nederland. "Ik voel me hier erg thuis, vooral vanwege het gevoel van vrijheid", vertelt de aanvaller. "Ik kan hier normaal over straat en rustig boodschappen doen. Daarnaast zijn de mensen vrolijk en de supporters lief."

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
5
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties