Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anwar El Ghazi heeft transfer officieel te pakken en draagt nummer 34

Laatste update:

Afgelopen zondag viel de naam van El Ghazi voor het eerst. In het weekend was er nog even sprake van een mogelijke ruildeal, waarbij Lucas Digne de omgekeerde weg zou bewandelen. Everton wilde echter contant geld hebben en veegde een ruilovereenkomst van tafel, maar uiteindelijk raakte de club toch geïnteresseerd. El Ghazi is de tweede aanwinst voor Everton, dat eerder Vitalii Mykolenko en Nathan Patterson binnenhaalde.

De buitenspeler laat in gesprek met Everton TV weten erg verheugd te zijn met de stap. "Ik kan altijd een doelpunt maken op een belangrijk moment. Ik kan in de toekomst veel waarde toevoegen met mijn tempo en techniek. Ik kan de bal vasthouden en ben goed in de een-op-eensituaties. Ik ben er klaar voor en kan niet wachten om te beginnen. Ik heb al een paar fans ontmoet en het is geweldig om te zien hoe mensen voor de club leven. Het is eigenlijk hun religie. Je wilt gewoon alles geven en ze laten zien wat je kunt doen om ze gelukkig te maken", aldus de dolenthousiaste El Ghazi.

Afgelopen voetbaljaargang kwam El Ghazi in 28 Premier League-optredens tot 10 doelpunten. De vleugelaanvaller zat eveneens in de EK-voorselectie van Oranje, maar overleefde de schifting uiteindelijk niet. Het huidige seizoen verloopt onfortuinlijker voor El Ghazi, die pas in negen competitiewedstrijden in totaal slechts 383 minuten mocht maken. In die duels kwam de voormalig Ajacied eenmaal tot scoren en verzorgde hij een assist.

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
8
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties