Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anwar El Ghazi staat op het punt om contract bij nieuwe club te ondertekenen

Laatste update:

El Ghazi gaat na de Ligue 1 en Premier League nu dus ook de Bundesliga toevoegen aan zijn palmares. In het buitenland was de rechtspoot eerder actief voor LOSC Lille, Aston Villa en Everton. Het is nog niet bekend voor hoelang El Ghazi gaat tekenen bij Mainz. Bij de Duitse hekkensluiter kan hij op de rechterflank een tandem gaan vormen met Phillipp Mwene, die eerder deze zomer de overstap maakte van het Philips Stadion naar de Mewa Arena. Bij PSV speelde El Ghazi in totaal 24 officiële duels samen met de Oostenrijkse rechtsback.

Volgens Mike Verweij blokkeerde Mislintat een tweede termijn van El Ghazi in Amsterdam. "Anwar El Ghazi traint mee. Die jongen is bereid om geld in te leveren", aldus Verweij in de voetbalpodcast Kick-off. De journalist meldde eerder al dat El Ghazi bij PSV nog recht had gehad op drie miljoen euro voor zijn laatste contractjaar. "Hij is net vader geworden, die wil gewoon in Nederland blijven in principe. Die heeft een hele lucratieve aanbieding vanuit 'de zandbak', ik weet niet welke club, maar die kan daarheen. Hij wil bij Ajax blijven. Steijn wil hem, de rest van de staf wil hem, Richard Witschge (techniektrainer, red.) wil hem. Zelfs Jan van Halst (tijdelijk algemeen directeur, red.) wil hem. Waarom gebeurt dit niet?" El Ghazi speelde tussen 2014 en 2017 honderd officiële wedstrijden voor Ajax (23 goals, 16 assists).

Na een wisselvallig seizoen bij PSV vertrekt El Ghazi nu hoogstwaarschijnlijk naar Mainz. Met de Eindhovenaren wist hij in slechts één seizoen wel meer prijzen te pakken dan in zijn tijdperk bij Ajax. Met de Amsterdammers won El Ghazi geen enkele prijs, terwijl hij met PSV beslag wist te leggen op de TOTO KNVB Beker én Johan Cruijff Schaal. In 33 officiële duels voor de Brabanders kwam hij tot 9 doelpunten en 2 assists. In Mainz moet El Ghazi de Duitse laagvlieger voorin van nieuw elan voorzien.

Had Ajax de transfervrije El Ghazi moeten oppikken?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties