Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anwar El Ghazi vertolkt opnieuw heldenrol in de Premier League

Laatste update:

El Ghazi stond voor het tweede duel op rij in de basis en betaalde het vertrouwen van de Smith al na vijf speelminuten uit. Bertrand Traoré kreeg aan de rechterkant van het veld de bal, waarna hij met een mooie schijnbeweging ruimte voor een voorzet creëerde. El Ghazi zag wat zijn voormalig ploeggenoot bij Ajax van plan was en liep richting de tweede paal, waar hij de perfecte voorzet met buitenkant rechts binnentikte: 0-1. Het was de tweede competitietreffer van dit seizoen voor de aanvaller, die twee weken geleden matchwinner was in het duel met Wolverhampton Wanderers (0-1).

Ook na de openingstreffer was het Aston Villa dat de meeste aanspraak maakte op een treffer, maar die bleef in de eerste helft uit. In de 37ste minuut werkte de thuisploeg zich nog dieper in de nesten, toen Jake Livermore met een directe rode kaart van het veld gestuurd werd voor een overtreding op Jack Grealish. Martin Atkinson had de ernst van de tackle op het middenveld in eerste instantie onderschat, maar de arbiter trok op advies van de VAR alsnog de rode prent.

Aan het begin van de tweede helft kreeg El Ghazi een kans op een tweede treffer. Hij sneed vanaf de linkerflank naar binnen en vuurde vanaf circa twintig meter op doel, maar doelman Sam Johnstone bracht redding. Nadat halverwege het tweede bedrijf een doelpunt van Aston Villa was afgekeurd op advies van de VAR, kwam de club uit Birmingham ruim vijf minuten voor tijd alsnog op 0-2. Traoré ontving de bal van Grealish en vanaf de hoek van het zestienmetergebied zorgde hij met een geplaatst schot voor de beslissing. Vlak voor het eindsignaal mocht El Ghazi ook nog aanleggen voor zijn tweede van de avond. Semi Ajayi bracht Grealish ten val in de zestien, waarna Atkinson overtuigend naar de stip wees. El Ghazi besloot hard en hoog door het midden schieten en trof doel: 0-3.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties