Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Appie herkent ons wel als we bij hem zijn, dat zie je aan hem'

Laatste update:

Van Kooperen, spelersbegeleider van makelaarsbedrijf Muy Manero, bezoekt Nouri één of meerdere keren per week. "Gewoon om bij hem te zijn en er voor hem te zijn. Het is heel moeilijk hem zo te zien", aldus Kooperen, die vertelt dat PSV-aanvaller Steven Bergwijn ook regelmatig een bezoek brengt. "Het is nog steeds heel onwerkelijk. Ik sprak hem voordat dit gebeurde echt bijna ieder uur. Onze band is zo sterk."

Nouri ligt al geruime tijd in coma. Volgens Van Kooperen merkt de Ajacied de aanwezigheid van bezoekers op. "Appie herkent ons wel als we bij hem zijn. Dat zie je aan hem, dan kijkt hij me zo aan. Appie kan ook reageren. Niet door te praten maar door zijn wenkbrauw te bewegen. Als die omhoog gaat, betekent dat ja. Net als zijn mond open. Doet hij niets dan is dat een nee. Het is een vorm van communicatie waar we al heel blij mee zijn. Ik heb zoveel respect voor de familie over hoeveel kracht ze nog hebben en hoe ze hier mee omgaan."

Onlangs heeft Ajax bevestigd dat de club de volledige aansprakelijkheid erkent omtrent de situatie van Nouri. De club heeft toegegeven dat er niet goed gehandeld is vlak na het incident op het veld. "Het is voor Appie en de familie fijn dat er na een jaar eindelijk duidelijkheid is. Dat Ajax het zo lang heeft laten duren, dat is niet goed geweest", aldus Van Kooperen. "De familie heeft iedere dag in onzekerheid geleefd, ze hadden zoveel vragen. Dat daar nu antwoorden op zijn, is een hele opluchting. Ze krijgen er de oude Appie niet mee terug, maar het helpt ze wel. Nu gaat het erom dat hij de beste zorg krijgt die er is."

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
1
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
27
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties