Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Appie is een goede vriend van me, dit doelpunt wil ik aan hem opdragen'

Laatste update:

El Azzouzi speelde bij Ajax samen met Nouri en toonde na zijn goal een shirt met de naam van de middenvelder en diens nummer 34. "Appie is een goede vriend van me. Dit doelpunt wil ik aan hem opdragen", sprak El Azzouzi na afloop tegen FOX Sports. "Ik probeer zo vaak mogelijk bij zijn familie te komen om ze te steunen. Bij Appie zelf ben ik niet geweest. Bidden is het enige dat we op dit moment kunnen doen."

De 21-jarige El Azzouzi werd sinds vorig jaar al diverse malen verhuurd door Ajax. Dit seizoen verdedigt de geboren Rotterdammer de clubkleuren van Excelsior, dat in Tilburg dus een prima start kende. "Wat mijn doel is? Ik wil zoveel mogelijk spelen, scoren, belangrijk zijn voor Excelsior. Ik hoop dat we er een mooi seizoen van kunnen maken", besluit hij.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties