Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer

Laatste update:

Van Nistelrooij maakte één wedstrijd voor het einde van het vorige seizoen plots kenbaar dat hij opstapte bij PSV. Dat besluit viel hem zwaar, zo vertelt hij nu. "PSV is de club waar ik ben opgegroeid en waar ik mijzelf heb gevormd als persoon en voetballer. Het team deed het goed, we hebben een paar prijzen gewonnen, maar er was een gebrek aan vertrouwen tussen mij en de clubleiding. Ik had geen andere keuze dan te vertrekken."

De trainer heeft zijn vrije tijd gebruikt om onder meer naar Argentinië af te reizen. "Ik was in Buenos Aires omdat ik heel graag een wedstrijd tussen Boca Juniors en River Plate wilde zien. Ik sprak met Martín Demichelis en Marcelo Gallardo om hun ervaringen te horen. Ik ben ook in Spanje geweest. Een paar maanden geleden bij Manuel Pellegrini (bij Real Betis, red.) en vorig jaar november in Valdebas bij Carlo Ancelotti."

Van Nistelrooij noemt die gesprekken 'waardevol'. "Ik weet zeker dat ze erg nuttig zullen zijn als ik weer trainer word. Hopelijk binnenkort." De clubloze trainer herhaalt nog maar eens dat hij graag in een competitie wil werken waar hij heeft gespeeld. "Ik zou heel graag in Spanje willen werken, maar ook in de andere twee competities waarin ik heb gespeeld: de Premier League en de Bundesliga. Ik heb gesprekken gevoerd met een aantal clubs uit Spanje."

Xabi Alonso


Xabi Alonso laat Bayer Leverkusen spelen op een manier die Van Nistelrooij erg aanspreekt. "Als Nederlander is mijn filosofie om druk te zetten en de bal zo snel mogelijk terug te krijgen. Ik ben alleen geen voorstander van eindeloos balbezit. Ik wil graag de aanval zoeken. Daarom houd ik bijvoorbeeld van wat Alonso doet bij Leverkusen. Dat is het voetbal dat ik als coach ook graag wil spelen."

Van Nistelrooij stond vorig seizoen vijftig wedstrijden aan het roer bij PSV voordat hij ontslag nam. De oud-spits loodste de Eindhovenaren naar de Johan Cruijff Schaal en de TOTO KNVB Beker. PSV stelde na het vertrek van Van Nistelrooij Peter Bosz aan. Laatstgenoemde pakte afgelopen weekend de landstitel met de club.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
1
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
1
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
6
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties