Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbeloa en het Bernabéu bespotten Piqué: 'Piqué, cabrón, saluda al campeón'

Laatste update:

Arbeloa, die regelmatig op verbale wijze met de verdediger van Barcelona in de clinch ligt, koos ervoor om de fans à la Piqué toe te spreken. Een jaar geleden bedankte Piqué namelijk Kevin Roldán, een zanger die optrad op het verjaardagsfeestje van Cristiano Ronaldo. Dat leidde destijds tot woede onder de fans van Real, omdat dat feestje plaatsvond vlak na de 4-0 nederlaag tegen Atlético Madrid. Vervolgens gingen alle prijzen naar Barcelona.

"Ik weet niet meer wanneer en niet door wie dit is begonnen", herhaalde Arbeloa de woorden van Piqué. "Maar ik weet wel wie ik moet bedanken: jullie allemaal, supporters van Real Madrid. Jullie zijn de beste." Alhoewel Arbeloa niet één keer de naam van Piqué had genoemd, klonk vervolgens luidkeels vanaf de tribune: 'Piqué, cabrón, saluda al campeón', oftewel, 'Piqué, klootzak, groet de kampioen'.

Arbeloa verscheen overigens op het veld in een tenue van de aan Valencia verhuurde Denis Cheryshev. De aanvaller werd enkele maanden geleden toegezongen in het Camp Nou, tijdens Barcelona-Valencia, toen bleek dat Real Madrid uit het toernooi om de Copa del Rey was gezet. De Russisch international bleek niet speelgerechtigd te zijn.

Zondagavond was het zover! De selectie van Real Madrid C.F. arriveerde met de Champions League in het Santiago Bernabéu om verder te feesten, zo kun je in deze fotospecial zien! Indrukwekkende taferelen (Y)

Geplaatst door voetbalzone op zondag 29 mei 2016

-

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
22
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
17
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties