Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbeloa neemt Pepe niets kwalijk: 'Hij moest zijn schoenen wegdoen'

Laatste update:

Arbeloa kreeg de schoen van Pepe vol op de knie, maar kan een dag later wel lachen om het bijzondere voorval. Pepe is een grootheid! Hij heeft vanwege de botsing met mijn knie zijn voetbalschoen weg moeten doen! Geweldenaar! stuurt Arbeloa via Twitter de wereld in. De Spanjaard maakte na het incident al het gebaar 'doorgaan' naar de Portugees.

Pepe kon moeilijk leven met het feit dat arbiter Carlos Clos Gómez niets deed aan de overtreding van Pablo Piatti. Schade leverde zijn trap op Arbeloa's knie gelukkig niet op. Laatstgenoemde nam via Twitter ook de moeite om de Real-supporters te danken voor hun steun tijdens het duel. "Het Bernabéu was indrukwekkend! Wij hebben de beste supporters."

Bekijk hier de beelden:

-

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties