Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbeloa verklaart gebaar van Ronaldo: 'Hij wil Messi per se voor blijven'

Laatste update:

Arbeloa werd na afloop van de wedstrijd gevraagd naar het opmerkelijke moment rond de Portugees, die in de voorbije zeven officiële duels maar drie keer scoorde. "Ik heb het gezien en ik vind het niet erg", zo verzekerde de verdediger. "En als ik het niet erg vind, zou niemand het erg moeten vinden. Ik zie het meer als de ambitie om doelpunten te maken. Hij wil winnen én scoren, omdat hij Lionel Messi per se voor wil blijven. Hij wil topscorer worden." Ronaldo staat momenteel op 39 competitiedoelpunten, één meer dan zijn eeuwige rivaal Messi.

"Wij willen Ronaldo helpen", benadrukte Arbeloa. "Het is zijn ambitie die ervoor zorgt dat hij de absolute nummer één is en wij zijn blij dat hij dat is." De verdediger verzekert dat Real Madrid zich focust op de Champions League én de landstitel en niet, zoals afgelopen seizoen, alleen op de Champions League. "Ik weet niet of het voldoende zal zijn om de landstitel te winnen. Barcelona is heel erg sterk, maar het was ons doel om alle wedstrijden na de nederlaag in Barcelona te winnen. Als we daarin slagen en toch niet kampioen worden, dan kunnen we niet anders dan de terechte kampioen feliciteren."

Uitstekende pass van Javier Hernández ? Zeldzaam doelpunt van Álvaro Arbeloa ? Cristiano Ronaldo pissed off dat Arbeloa scoorde ?

Posted by voetbalzone on woensdag 29 april 2015

-
Cristiano Ronaldo is de beste voetballer ter wereld

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties