Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbiter Makkelie ziet door publiek geprovoceerde Cristiano Ronaldo falen

Laatste update:

Al-Nassr was in de openingsfase de betere partij, maar toch was het Al-Ittihad dat na een kwartier op voorsprong kwam. Abdulrahman Al Aboud had een puike voorzet in huis op Romarinho, die van dichtbij raak wist te schieten: 1-0. Ronaldo werd veelvuldig gezocht bij Al-Nassr, maar hij kon zijn stempel niet echt drukken. Al-Nassr was kwetsbaar in de omschakeling en dat leidde tot dreigende momenten via Al Aboud en Romarinho. Ronaldo kreeg na ruim een half uur spelen een vrije trap, die tot frustratie van de Portugees over ging. De eerste poging op doel van Al-Nassr viel na 43 minuten te noteren. Een puike voorzet kwam op het hoofd van Ronaldo terecht, die in kansrijke positie op doelman Marcelo Grohe kopte. In de tegenaanval wist de Marokkaanse spits Abderrazak Hamdallah wél raak te koppen: 2-0.

Na rust probeerde Ronaldo, die de hoon van de thuissupporters over zich heen kreeg, zijn ploeg bij de hand te nemen. De superster slaagde daar echter maar mondjesmaat in. In de 65e minuut kreeg Ronaldo wederom een kans uit een vrije trap. De 37-jarige aanvaller zag ook die poging over het doel vliegen. Toch kwam Al-Nassr luttele minuten later terug in de wedstrijd. Op aangeven van Luiz Gustavo wist Anderson Talisca knap binnen te schieten: 2-1. Al-Nassr zette alles op alles en drong naar voren. Achterin werden de gaten echter groot en dat koste de ploeg van trainer Rudi García de beslissende tegentreffer. Op aangeven van Romarinho schoot Muhannad Shanqeeti in de korte hoek raak: 3-1.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties