Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbiter mist achterbal: 'We zouden graag een camera willen hebben'

Laatste update:

Sanders en zijn assistenten gingen dus in de fout. "Ik heb beelden vanuit verschillende hoeken bekeken en het heeft er de schijn van dat de bal over de lijn was", gaf de scheidsrechter toe voor de camera van FOX Sports. "We hebben alleen geen honderd procent uitsluitsel, omdat er geen camera recht op de doellijn staat."

Volgens Sanders viel de arbitrage niet veel te verwijten: de scheidsrechter denkt dat iedereen goed gepositioneerd stond, maar dat het moment simpelweg te snel voorbij ging. "Als de bal over de lijn was, was het minimaal. Ik denk niet dat zoiets met het menselijk oog altijd waarneembaar is", zei Sanders. "Dit was een cruciaal moment. We zouden graag een camera willen hebben die ons tijdens de wedstrijd honderd procent uitsluitsel geeft. Dan ben je van alle discussie af."

-
De arbitrage had dit moeten zien

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties