Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbitrage gaat lelijk in de fout: 'Er was gewoon niks aan de hand'

Laatste update:

Seuntjens kreeg tien minuten voor tijd een rode kaart, omdat hij zou hebben nagetrapt naar Bart Vriends. Die verklaarde na de wedstrijd dat er niets aan de hand was. "Dat vind ik collegiaal, maar ook logisch. Er was gewoon niks aan de hand", zegt Seuntjens in BN De Stem. "Er was wat duw- en trekwerk zoals dat nog een keer of vijf, zes in deze wedstrijd gebeurde. Ik ga uit van vrijspraak."

Janssen begrijpt de frustratie van Seuntjens. "Ik vond het al opmerkelijk dat hij zonder te protesteren van het veld afliep nadat hij net een rode kaart had geïncasseerd", zei de scheidsrechter. De aanklager betaald voetbal zal uiteindelijk beslissen of Seuntjens gestraft zal worden of niet.

Eredivisie
Go Ahead Eagles
2 - 0
NAC Breda
Denk je dat Mats Seuntjens geschorst zal worden?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
0
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
13
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties