Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbitrage 'mist' brute tackle Sergio Ramos: 'VAR niet meer geloofwaardig'

Laatste update:

Real Madrid won de wedstrijd met 1-4, mede door een doelpunt van Ramos. De mandekker tekende vlak voor rust met het hoofd voor de 1-2, maar volgens Iturralde González had hij toen al niet meer op het veld mogen staan. Scheidsrechter Jesús Gil Manzano liet Ramos onbestraft en ook de VAR zag geen aanleiding om in te grijpen. Onbegrijpelijk, zo laat de oud-arbiter weten aan Cadena SER.

"De VAR moet bij dit incident van Ramos ingrijpen en hem van het veld sturen", aldus Iturralde González tegenover het radiostation. "Het is een tackle op de enkel die een rode kaart waard is. De VAR verliest steeds meer zijn geloofwaardigheid. Het is niet te begrijpen dat er hier niet wordt ingegrepen."

Mede door een doelpunt van Ramos won Real Madrid uiteindelijk met ruime cijfers. De verdediger is sinds zondag de eerste speler ooit die zeventien kalenderjaren op rij minimaal een doelpunt in LaLiga heeft gemaakt. Door de overwinning verstevigt De Koninklijke de koppositie in de Spaanse competitie en is de voorsprong op achtervolger Barcelona zes punten. De Catalanen komen zondagavond nog in actie tegen Real Betis.

-
Sergio Ramos had een rode kaart verdiend voor zijn overtreding

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties