Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arbitragezaak tussen Ajax en familie Nouri 'misschien de beste oplossing'

Laatste update:

"We hebben met familie en juristen gesproken, maar we zijn er helaas niet uitgekomen", zei Van der Sar. Nouri ging drieënhalf jaar geleden naar de grond in een oefenduel met Werder Bremen. Zijn hart stond stil, met een hersenbeschadiging als gevolg. Omdat Ajax naar buiten bracht dat de behandeling op het veld niet adequaat is geweest en daar de volledige aansprakelijkheid voor heeft erkend, moet er een financiële regeling komen voor Nouri. Samen met de familie van Nouri heeft Ajax gekeken naar de situatie, maar beide partijen zijn het tot dusver niet eens geworden over een door Ajax te betalen bedrag. Van der Sar noemt het 'heel jammer' dat Ajax het nog niet eens is geworden met de familie van Nouri. "Niet alleen voor ons, maar ook voor de familie. Het is niet gelukt. Dat geeft de moeilijkheid wel aan", zei de directeur voorafgaand aan het duel tussen Ajax en PSV (2-2). "De kans op een arbitragezaak is aanwezig, helaas."

"Ik moet je eerlijk zeggen: ik denk dat dat ook gewoon het beste is", zegt Driessen in een video op de website van De Telegraaf. "Het gaat natuurlijk om geld. Er moet geld over de brug komen. Stelt de familie vast dat Abdelhak een carrière had tegemoet gegaan als Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Matthijs de Ligt, dan praat je over hele andere bedragen dan als je zegt dat hij een carrière tegemoet was gegaan als die van Pelle Clement. Dat had ook gekund. Er ligt waarschijnlijk zoveel ruimte tussen wat er geboden wordt en wat er volgens het kamp-Nouri betaald moet worden. Dan is een arbitragezaak misschien de beste oplossing. Laat een onafhankelijk persoon of rechter zich daar dan maar over uitspreken, dat beide partijen zich daar bij kunnen neerleggen."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
5
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties