Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arda: 'Barcelona is mijn droomclub en was het wachten waard'

Laatste update:

In een interview met FourFourTwo zegt Arda dat hij een geduldig man is. Hij heeft geen haast om zich te manifesteren bij Barcelona, want hij is nu daar waar hij graag wilde zijn. Arda zegt dat hij zijn best deed rustig te blijven in de maanden dat hij helemaal niet in actie mocht komen. "Als er momenten waren waarop ik twijfels voelde opkomen, dacht ik gewoon terug aan mijn kindertijd."

"Barcelona is namelijk altijd mijn droomclub geweest. Om dit shirt te mogen dragen en om vrienden te mogen worden met Andrés Iniesta, Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar... ik had een hele goede reden om geduldig te blijven", aldus Arda. "Ik heb jarenlang veertig tot vijftig wedstrijden per seizoen gespeeld, dus ik heb in die periode nadat ik hier kwam ook wat tijd voor mezelf genomen."

"Er waren nog wat boeken die ik graag wilde lezen en Luis Enrique gaf me soms wat dagen vrij om erop uit te trekken en de stad te leren kennen. Er kleefden wel wat nadelen aan die periode dat ik niet mocht spelen, ja, maar ik heb ze omgezet naar voordelen. Het transferembargo was dus niet alleen maar negatief."

Arda Turan heeft laten zien dat Barcelona hem echt nodig had

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties