Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arda geniet in Madrid: 'Als we het veld opstappen, fluistert hij in mijn oor'

Laatste update:

Arda zegt een unieke relatie te hebben met de Argentijn, die Atlético in een korte tijd heeft getransformeerd van subtopper tot ploeg die meedoet om de prijzen. "Simeone en ik hebben slechts één blik nodig om elkaar te begrijpen. We kijken naar elkaar en lachen. Als de Champions League-hymne klinkt, draait hij zich om en kijkt hij naar me. En als we het veld opstappen, fluistert hij in mijn oor. Dankzij hem ben ik gegroeid als speler."

Dat geldt voor veel ploeggenoten. Naast de namen die veelvuldig opduiken in de media, pikt Arda er echter een unusual suspect uit als grootste revelatie. "Als het op hard werken aankomt, is Raúl García een groot voorbeeld. Als ik ooit een boek schrijf, zal hij daarin een prominente plek innemen. Voetbal is dertig procent talent en zeventig procent hard werken. Als je hard werkt, speel je goed."

Arda Turan is de beste Turkse speler ooit

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties