Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arda Güler maakt eerste treffer op zorgeloze avond voor Real Madrid

Laatste update:

Aan de kant van Real Madrid ontbrak Jude Bellingham wegens een schorsing. De Engelsman werd vervangen door Brahim Díaz. Rodrygo en Vinícius Júnior waren de voorste pionnen van trainer Carlo Ancelotti. Bij Celta stonden ex-Eredivisionisten Jørgen Strand Larsen en Luca de la Torre aan de aftrap, terwijl Renato Tapia ontbrak wegens een blessure.

Real Madrid had voor en na rust weinig te duchten van Celta, dat al vroeg in de wedstrijd ontsnapte aan een achterstand. Eduardo Camavinga schatte een hoekschop van Luka Modric op waarde en zag kopbal nog maar net over de lat getikt worden door Vicente Guaita. De inmiddels 37-jarige doelman verrichte even daarvoor een makkelijkere redding, op een schot van Camavinga.

De supporters in Santiago Bernabéu konden na twintig minuten alsnog juichen. Een hoekschop van Modric belandde op het hoofd van Antonio Rüdiger, die zijn inzet nog gekeerd zag worden door Guaita. De rebound was een prooi voor Vinícius Júnior, die in twee instanties raak schoot: 1-0.

De zeer bedrijvige Camavinga bleef op zoek gaan naar zijn treffer en kwam andermaal dichtbij. De Fransman dribbelde op richting de zestien van Celta, kapte naar zijn linker en schoot een meter naast de rechterpaal. Na slordig balverlies van Óscar Mingueza had ook Rodrygo op het scorebord kunnen verschijnen. Met links wist hij Guaita, die Celta op de been hield, niet te passeren. Celta kreeg zelf één goede kans: op aangeven van Iago Aspas kopte De la Torre bij de tweede paal over.

Celta werd vlak na rust even dreigend via Strand Larsen en Jonathan Bamba, maar het ontbrak bij de bezoekers aan het benodigde fortuin. Nadien nam Real Madrid het heft weer in handen. Met name spelmaker Modric was bij vlagen een genot om naar te kijken. De Kroaat zag Rodrygo halverwege de tweede helft bijna de 2-0 maken, maar opnieuw liet Guaita zijn klasse zien.

Tien minuten voor tijd was het duel beslist. Een hoekschop belandde op het hoofd van Rüdiger, die snoeihard tegen de lat kopte. De bal stuiterde op de doellijn en via de rug van de onfortuinlijke Guaita passeerde de bal de doellijn: 2-0. Joselu had er in de slotfase 3-0 van kunnen maken, ware het niet dat Guaita uitstekend van zijn lijn kwam.

De derde Madrileense treffer zou vlak voor tijd alsnog vallen. Vinícius stoomde op over links, gaf voor en zag Carlos Domínguez de bal bij de tweede paal in zijn eigen doel lopen: 3-0. In blessuretijd maakte Güler zijn eerste treffer voor Real Madrid. De Turk omspeelde Guaita en rondde keurig af: 4-0.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
20
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
12
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
49
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties