Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arda: 'Ik kan er nog niet over praten, het doet nog altijd erg veel pijn'

Laatste update:

Atlético maakt een van de meest succesvolle perioden door in de clubgeschiedenis. Arda won al vijf prijzen met de Spanjaarden, waaronder de landstitel en de Copa del Rey. "De mooiste overwinning was die in de Copa del Rey, in 2013. Dat gebeurde in het Santiago Bernabéu tegen Real Madrid en de club had daar al veertien jaar niet meer gewonnen. Na afloop huilde ik en werd ik overmand door emoties", weet Arda nog.

"Ik liet zelfs mijn haar knippen, dat had ik beloofd aan een supporter", zegt Arda lachend. De Turkse middenvelder was vorig seizoen dicht bij de mooiste prijs van allemaal, de Champions League-beker, maar in de eindstrijd ging het mis tegen uitgerekend Real Madrid. "Daarover praten lukt me nog altijd niet, het doet me nog steeds erg veel pijn", bekent Arda. Dit seizoen is men van start gegaan met een verlies en een zege in de groepsfase.

Eerst werd uit bij Olympiacos met 3-2 verloren, mede door een Grieks doelpunt van Ibrahim Afellay. Begin oktober versloeg het team van Diego Simeone in eigen huis echter wel Juventus met 1-0 en het enige doelpunt kwam van Arda. Woensdagavond komt Malmö FF op bezoek bij de hoofdstedelingen. "We respecteren ze zeker, thuis spelen ze erg goed en tegen Juventus hielden ze ook tot de rust stand hè, met 0-0? We moeten onszelf blijven vertellen dat we een hele grote club zijn, dan kunnen we alles winnen."

-
Denk jij dat Atlético Madrid dit seizoen weer een prijs pakt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
8
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties