Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arda: 'Messi is 's werelds beste speler en Iniesta is mijn idool'

Laatste update:

Arda arriveert donderdag in Barcelona en zal vrijdag medisch gekeurd worden, waarna hij vrijdag ook gepresenteerd wordt. "Dit is iets ongelooflijks, ik heb er altijd van gedroomd voor Barcelona te mogen spelen. Vanaf het moment dat ik hoorde dat ze echt geïnteresseerd waren, kon ik 's avonds bijna niet meer in slaap komen. Tot gisteren, toen het officieel werd. Ik was op vakantie, maar belde iedere dag naar mijn zaakwaarnemer om te vragen of de deal al rond was", zegt Arda tegen Mundo Deportivo.

"Ik moest de hele tijd denken aan Barcelona. Gisteren belde Luis Enrique om me welkom te heten, een geweldig gebaar dat me erg gelukkig maakte. In het verleden heb ik het moeilijk gehad tegen Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez en Andrés Iniesta… en straks zal het mij een eer zijn mét hen te spelen. Messi is 's werelds beste voetballer en Iniesta is echt een idool van me", bekent de 28-jarige Turkse middenvelder.

Wordt Arda Turan een succes bij Barcelona?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
50
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties