Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arda stemt in met half seizoen bij Galatasaray of Barcelona B'

Laatste update:

Arda zou bij Atlético hebben aangegeven dat hij wil vertrekken en dat zijn voorkeur uitgaat naar Barcelona, de regerend kampioen van Spanje en Europa. Arda hoopt dat Atlético genoegen neemt met een transfersom van rond de 35 à 36 miljoen euro en wil graag een vier- of vijfjarig contract aangaan met Barcelona. Hij zou in besloten kring hebben aangegeven dat hij erop rekent dat de deal uiterlijk vrijdag echt wordt afgemaakt.

Probleem is vanzelfsprekend wel dat Barcelona nog met een transferverbod zit. De Catalanen mogen tot januari 2016 geen spelers kopen die ook daadwerkelijk minuten maken, omdat de FIFA de club dat heeft opgelegd. Arda en Barcelona hebben al gesproken over oplossingen: het is mogelijk dat de Turks international zich een half seizoen laat uitlenen aan Galatasaray. Van 2004 tot 2011 speelde hij al voor de club uit zijn thuisstad.

Een andere optie is dat Arda het eerste half jaar na de transfer bij Barcelona B gaat voetballen. Uitkomen voor het tweede elftal is schijnbaar geen overtreding van de regels die de FIFA hanteert binnen de transferban. Barcelona B eindigde vorig seizoen als nummer laatst in de Segunda División en speelt straks dus slechts op het derde niveau in Spanje. Dat is een fikse achteruitgang en dus is een tijdelijk verblijf bij Galatasaray waarschijnlijker.

Arda Turan maakt deze zomer de overstap naar Barcelona

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
5
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties