Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arda Turan: 'Ik verdien zo veel geld, waarom zou mij dat boeien?'

Laatste update:

Arda zou tijdens het EK regelmatig in de clinch hebben gelegen met Terim, mede vanwege een meningsverschil over de premies voor het Europese eindtoernooi. "Mijn afwezigheid in het nationale team heeft niets met het vermeende bonusincident te maken", zo verzekert de spelmaker, die 94 A-interlands achter zijn naam heeft staan. "Ik verdien zo veel geld, waarom zou mij een dergelijke bonus kunnen boeien?", zo vertelde hij bij BeyazTV.

"Het is de beslissing van de bondscoach", zo verzekert Arda. "Maar ik ben tien jaar lang de aanvoerder van het team geweest. Heb ik in anderhalve wedstrijd al mijn krediet verspeeld? Ik werd uitgejouwd in de duels met Kroatië en Spanje. Ik was boos, omdat we in Europa geen goede indruk achterlieten. Ik accepteer niet dat mensen zeggen dat ik in het nationale elftal niet aan de verwachtingen voldoe. Voor het nationale team heb ik altijd beter gespeeld dan in clubverband. Ik houd van Turkije en het nationale team. Ik vraag niet waarom ik niet ben opgeroepen. Ik ben altijd klaar voor het nationale elftal."

-
Wie is belangrijker voor Turkije?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
4
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties