Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Argentijn heeft akkoord met City en wordt herenigd met Pellegrini'

Laatste update:

De Argentijn, die niet actief is op het WK 2014 en ook nog nooit een interland voor los Albicelestes speelde, krijgt in het Etihad Stadium weer te maken met Manuel Pellegrini. Laatstgenoemde had Caballero ook al bij Málaga onder zijn hoede. De 32-jarige Caballero moet bij the Citizens de concurrentie aangaan met Joe Hart. Reservedoelman Costel Pantilimon vertrok al naar Sunderland.

Caballero speelde al meer dan honderd wedstrijden in de Primera División en heeft nog een driejarig contract bij Málaga. In die verbintenis staat een gelimiteerde transfersom van twintig miljoen euro, maar de ex-speler van onder meer Elche en Boca Juniors mag voor naar verluidt twaalf miljoen vertrekken. Het lijkt er dan ook op dat Caballero na Bacary Sagna en Fernando de derde zomeraanwinst wordt van Manchester City. De keeper is eerder ook in verband gebracht met AS Monaco, Barcelona en Arsenal.

Wie is volgens jou beter?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
80
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties