Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentijnen emotioneel: 'Geboren om te lijden, maar dit vergeet ik nooit'

Laatste update:

Scaloni kon na afloop zijn emoties maar moeilijk bedwingen. "Ik ben zó trots. Ik ben vandaag bevrijd. Dit team maakt me trots. Deze titel is van hen. Dit is een historisch moment. Ik wil tegen alle Argentijnen zeggen dat ze hiervan moeten genieten." In de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires barstte het feest los na de winnende strafschop van Gonzalo Montiel. Scaloni gaf aan dat hij hoopt dat zijn ouders, die niet in Qatar aanwezig waren, hebben meegekregen wat hij met zijn ploeg gepresteerd heeft. "Ik denk dat mijn vader en moeder dit hebben gezien en dat ze weten hoeveel impact ze op me hebben gehad. Ze hebben me altijd vooruit geduwd."

Doelman Emiliano Martínez groeide uit tot strafschoppenheld, nadat hij die rol ook al vertolkte in de kwartfinale tegen Nederland. Alle Argentijnse strafschoppen tegen Frankrijk waren raak, terwijl Kingsley Coman en Aurélien Tchouaméni misten. "Ik kom uit een klein en bescheiden dorp" vertelde de emotionele Martínez. "Op jonge leeftijd ging ik al naar Engeland. Ik draag dit op aan mijn familie." De dertigjarige doelman, die in de laatste minuut van de verlenging tevens een cruciale redding in huis had op een schot van Randal Kolo Muani, werd door zijn heldenrollen dit toernooi verkozen tot Beste Keeper van het WK.

Ook Rodrigo De Paul, die in de verlenging werd afgelost door Leandro Paredes, kon zijn geluk niet op. "We zijn geboren om te lijden en dat zullen we ons hele leven doen. Maar dit ga ik nooit meer vergeten. We zijn de terechte winnaar van het WK. We moesten de regerend wereldkampioen verslaan en dat hebben we gedaan." Voormalig Ajacied Nicolás Tagliafico, die bijna de gehele wedstrijd vol maakte, stelt dat Argentinië wist hoe het om moest gaan met de tegenslagen gedurende de wedstrijd. "Ik draag deze prijs op aan alle Argentijnen en iedereen die ons steunde."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties