Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentijnen maken miljoenendeal met Ajax officieel

Laatste update:

Tagliafico lag nog een jaar vast in Argentinië en stond ook in de belangstelling van clubs als Borussia Dortmund en Real Betis. Directeur spelersbeleid Marc Overmars toonde zich echter het meest slagvaardig op de transfermarkt, waardoor de aantredende trainer Erik ten Hag in de tweede seizoenshelft kan beschikken over een linksback. Mogelijk sluit Tagliafico op tijd aan om mee te gaan op trainingskamp naar Portugal.

Gespot op het vliegveld: Nicolás Tagliafico! De verdediger van Independiente is op weg naar Ajax en lijkt op tijd te arriveren om mee te gaan op trainingskamp naar Portugal. #ajax #independiente #tagliafico

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Die positie was de afgelopen maanden met het aanhoudende blessureleed bij Daley Sinkgraven en Nick Viergever een zorgenkindje. Mitchell Dijks maakte een aantal keer zijn opwachting aan de linkerkant van de verdediging, maar wist toenmalig trainer Marcel Keizer niet te overtuigen van zijn meerwaarde. Met Tagliafico halen de Amsterdammers een relatief ervaren pion voor de linksbackpositie binnen.

De Argentijn, die vorig jaar nog de Copa Sudamericana won met Independiente, is na Perr Schuurs en Hassane Bandé, overgenomen van respectievelijk Fortuna Sittard en KV Mechelen, de derde grote aankoop van Ajax in relatief korte tijd. De twee aangetrokken talenten maken echter het seizoen af bij hun huidige werkgever en melden zich pas in de voorbereiding op volgend seizoen in Amsterdam.

Een goede aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties