Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentijnen melden zich voor Cvitanich, Brazilianen voor Lodeiro

Laatste update:

De 27-jarige Cvitanich weet al langere tijd dat hij niet de aanvaller is die het gaat maken in Amsterdam. Toen Klaas-Jan Huntelaar afscheid nam in de ArenA, in december 2008, maakte de Zuid-Amerikaan direct drie goals tegen ADO Den Haag. Nadien ging het echter bergafwaarts met Cvitanich. Hij vertrok reeds op huurbasis naar Pachuca uit Mexico en nu weet De Telegraaf dat Boca Juniors uit zijn vaderland zich voor de aanvaller heeft gemeld.

Daarnaast lijkt ook het hoofdstuk-Lodeiro ten einde te komen. Hij tekende in de winterstop van het seizoen 2009/10 bij Ajax, op voorspraak van Luis Suárez. Toch kwam Lodeiro nooit helemaal uit de verf bij de Amsterdammers. De 21-jarige Uruguayaan, die nog tot medio 2012 vastligt, kan nu verkassen naar Flamengo. De club van Ronaldinho zoekt ook een spits en daarbij is de naam van Cvitanich eveneens gevallen. Mogelijk spelen Cvitanich en Lodeiro straks dus samen in Brazilië.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
1
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
16
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties