Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentijnse iconen op de bres voor Messi: 'Van respect geen sprake meer'

Laatste update:

De aanvaller van Barcelona werd vanuit alle hoeken aangevallen, met name omdat hij zich apathisch zou hebben gedragen tijdens het duel met de Chilenen. "Het is één ding om kritiek te leveren", zegt Veron in gesprek met FOX Sports Radio Del Plata. "Maar dit overschrijdt alle grenzen. Je kunt tegen hem zeggen dat hij de volgende keer niet moet spelen, maar speculeren over een vertrek bij de nationale ploeg gaat te ver. Dan is er van respect geen sprake meer."

Veron reageert daarmee publicaties in het gezaghebbende Olé, dat bijvoorbeeld pleit voor een nieuwe aanvoerder. Messi brengt volgens het medium te weinig in het shirt van los Albicelestes en zijn rol binnen het nationale team zou kritisch moeten worden bekeken. "Je kunt niet alles op Messi afschuiven", vindt ook oud-spits Mario Kempes, die Argentinië met twee goals in de WK-finale van 1978 aan een wereldtitel hielp.

"We moeten voorzichtig met hem zijn, niet bekritiseren. We hebben het over een speler die alles geeft voor zijn land, zelfs als het niet goed gaat. Messi is ook maar een mens en verdient respect", aldus Kempes. "Als ik hem was, had ik niet eens meegedaan aan de Copa. Waarom zou hij vakantie gaan vieren in Chili? Ik neem hem niks kwalijk. Mensen roepen nu: 'het Argentijnse tricot moet heilig blijven'. Vergeet het maar. Dat is het namelijk allang niet meer."

-
Zou jij bedanken voor de nationale ploeg als je Lionel Messi was?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties