Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentijnse WK-held verdacht van ernstig seksueel misbruik op verjaardag

Laatste update:

De advocate van het vermeende slachtoffer vertelt in gesprek met het Spaanse Radio 10 dat de aanranding zou hebben plaatsgevonden op 1 januari 2019, toen Montiel zijn verjaardag vierde in de Argentijnse gemeente La Matanza. Het vermeende slachtoffer, van wie de identiteit vooralsnog onbekend is, heeft aangifte gedaan bij de politie in dezelfde gemeente. Waarom de persoon zich pas ruim vier jaar na dato heeft gemeld bij de lokale autoriteiten, is onduidelijk.

Montiel zou erop hebben aangedrongen dat zijn toenmalige 'partner' naar zijn verjaardagsfeest kwam. Raquel Hermida vertelt dat de vrouw uitgenodigd werd 'om zijn familie te leren kennen'. De dame is volgens de berichtgeving een model en was destijds geheelonthouder, maar op de bewuste avond is ze naar verluidt na aandringen overgehaald om sterke drank te drinken. Na twee shots zou ze 'volledig buiten bewustzijn zijn geraakt'. Vervolgens zou 'een groep van onbekende grootte' het model hebben misbruikt.

Volgens Hermida wordt de aangifte de komende dagen nog verder uitgebreid, want het slachtoffer zou bedreigingen hebben ontvangen uit de directe omgeving van Montiel. Onder meer zijn moeder zou de vrouw hebben gedwongen de aangifte te rectificeren. De inmiddels 26-jarige Montiel kwam in 2019 uit voor het Argentijnse River Plate. De rechtsback, Sevilla en de Argentijnse bond hebben vooralsnog niet gereageerd op de aantijgingen.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties