Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentinië blijft indruk maken, Chili door na duel met zes goals

Laatste update:

Argentinië - Bolivia 3-0
De groepsfase eindigde in stijl voor de verliezend finalist van vorig jaar. Binnen het kwartier stond het al 2-0: na dertien minuten trapte Lamela raak uit een vrije trap, die door de Boliviaanse muur sterk van richting veranderde en de keeper zodoende echt kansloos liet. Amper twee minuten later gooide Lavezzi de wedstrijd feitelijk al op slot. El Pocho schoot van dichtbij de rebound binnen, nadat doelman Carlos Lampe een kopbal van Gonzalo Higuaín nog kon keren. Nog voor rust, er stond net een half uur op de klok, werd ook de 3-0 een feit.

Cuesta zette de voet tegen een hard inkomend schot van Lavezzi en maakte zo in zijn tweede interland voor la Albiceleste zijn allereerste doelpunt. Vanaf de bank zag sterspeler Lionel Messi het allemaal lachend aan. Aan het begin van de tweede helft liet bondscoach Martino hem invallen voor Higuaín, maar zo'n ijzersterke wisselbeurt als in de vorige groepswedstrijd werd het niet. Toen viel Messi in met een hattrick tegen Panama: nu bleef hij droog staan.

Chili - Panama 4-2
Chili begon met net zo veel punten als Panama (drie) aan het duel en wist dus dat het bij winst zeker zou zijn van de volgende ronde. Na vijf minuten sloeg de schrik de Chileense fans echter om het hart, toen Miguel Camargo de score met een uithaal opende. Claudi Bravo zag er niet goed uit bij die tegentreffer, maar Chili zette een tandje bij en dankzij Eduardo Vargas (met een intikker en een mooie kopbal) werd het nog voor rust 1-1 en 2-1. En vijf minuten onderweg in de tweede helft nam Chili een nog geruststellender voorsprong.

Alexis Sánchez pegelde hard binnen na voorbereidend werk van Vargas, die uitblonk aan Chileense zijde. Panama was nog niet compleet verslagen en een kwartier voor het einde kwam het land terug tot 3-2. Toch scoorde Chili nog eens en Alexis schreef de zesde goal van de wedstrijd op zijn naam. Na een pass vanaf links van José Pedro Fuenzalida kopte de aanvaller binnen en zorgde hij ervoor dat de blessuretijd geen zenuwwerk werd voor zijn land. Argentinië speelt op 18 juni in de kwartfinales tegen Venezuela, terwijl Chili de degens zal kruisen met Mexico. De overige duels in de kwartfinales zijn Verenigde Staten-Ecuador en Peru-Colombia.

-
Denk je dat Argentinië de Copa América wint?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
0
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
13
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
16
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties