Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentinië zeker van WK-ticket na gelijkspel tegen Brazilië

Laatste update:

Bij Argentinië keerde Lionel Messi weer terug in de basis. De aanvaller van Paris Saint-Germain begon vorige week tegen Uruguay (0-1 winst) nog op de bank nadat hij pas hersteld was van een blessure. Aan Braziliaanse zijde ontbrak Neymar in de wedstrijdselectie. Hij heeft een dijbeenblessure en met hem werd geen risico genomen. De Argentijnen hadden door puntenverlies van Colombia en Chili uiteindelijk genoeg aan een gelijkspel voor een WK-ticket.

De titanenstrijd tussen Argentinië en Brazilië leverde weinig kansen op. Technische hoogstandjes van Ángel Di María en Vinícius Júnior zorgden voor spaarzame hoogtepunten in het eerste bedrijf. Argentijns international Nicolás Otamendi ontsnapte na ruim een half uur spelen aan een rode kaart toen hij een elleboogstoot uitdeelde in het gelaat van de Braziliaanse buitenspeler Raphinha. Manchester United-middenvelder was dicht bij het winnende doelpunt voor Brazilië, maar zijn inzet belandde op de lat.

Door het gelijkspel komt Argentinië op 29 punten uit 13 wedstrijden. Het team van Scaloni is daarmee zeker van een plek bij de eerste vier en dus directe kwalificatie voor het WK. De voorsprong op nummer vier Colombia, dat zelfs nog een wedstrijd meer speelde, bedraagt twaalf punten. Met nog vier wedstrijden voor de boeg kan Argentinië de tickets naar Qatar boeken.

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties