Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arias ontkent akkoord met Juve: 'Maar het zou een droom zijn daar te spelen'

Laatste update:

"Ik heb die berichten ook gelezen. Maar toen men schreef dat ik in Turijn was, zat ik nog gewoon in Nederland. Ik weet niet hoe mijn toekomst eruit ziet, daarover heb ik momenteel geen nieuws. Maar het zou uiteraard een droom zijn om voor Juventus te spelen", stelt Arias, die al meerdere keren heeft laten doorschemeren dat hij toe is aan een stap hogerop.

Fabio Paratici, sportief directeur van Juventus, was afgelopen vrijdag aanwezig bij de oefeninterland tussen Colombia en Egypte (0-0) om de verrichtingen van Arias te volgen. Juventus zoekt momenteel naar een opvolger voor Stephan Lichtsteiner, die waarschijnlijk transfervrij naar Arsenal vertrekt. Arias zou daar nu de voornaamste kandidaat voor zijn, omdat Matteo Darmian te duur is.

Manchester United wil twintig miljoen euro ontvangen voor de vleugelverdediger, maar Juventus is bereid om maximaal twaalf miljoen te bieden. De kampioen van Italië heeft overigens ook Matthijs de Ligt in het vizier. Juventus houdt rekening met het vertrek van Medhi Benatia en heeft drie mogelijke opvolgers op het oog voor de centrale verdediger: De Ligt, José María Giménez en Diego Godín (allebei Atlético Madrid).

Zie jij Santiago Arias naar Juventus vertrekken?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties