Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arjen Robben: 'Als dat niet meer kan dan weet ik het ook niet meer'

Laatste update:

Robben komt donderdag terug op zijn keuze om meteen te vertrekken: "Ik was er op dat moment zo klaar mee", wordt hij geciteerd door RTV Noord. "Je bent een sporter en hebt emoties. Ik was boos, teleurgesteld en daar is volgens mij ook niks mis mee. Als dat niet meer kan dan weet ik het ook niet meer. Daarna heb ik eerst de dingen gedaan die goed zijn voor mijn lijf, om de eventuele schade zoveel mogelijk te beperken. Het eerste wat ik heb gedaan is koelen."

"Ik heb snel het been ingepakt en een bandage erom gedaan, om een eventuele bloeding tegen te gaan. Daarna ben ik snel naar huis gegaan, poot omhoog, en toen lag ik er." Robben heeft ook meegekregen dat er na zijn snelle blessure door sommigen werd geopperd dat hij 'er beter weer mee kan stoppen'. De aanvaller trekt zich echter niet zoveel aan van dit soort uitspraken: "Mensen vanaf de zijlijn kunnen van alles roepen. Iedereen mag dat zeggen." Robben geeft aan meer waarde te hechten aan de mening van mensen met wie hij samenwerkt: "Volgens mij bepaal ik nog altijd wat ik zelf doe."

Woensdag werd al bekendgemaakt dat zijn blessure er minder ernstig uitziet dan in eerste instantie gevreesd werd. Robben laat nu weten er zelf ook positief in te staan: "Ik had de scan eigenlijk ook slechter verwacht." Desondanks is hij niet van plan om tegenover de buitenwereld een termijn te noemen waarop hij weer terug denkt te zijn: "Als ik zeg dat ik over twee weken terug ben en je bent over twee weken niet terug, zeggen mensen dat het niet goed gaat. Als ik zeg dat ik over zes weken mijn rentree maak en ik ben sneller, dan zullen mensen zeggen dat ik risico ga nemen."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties