Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arjen Robben is het nog niet verleerd: doelpunt en twee assists

Laatste update:

Pizarro beleefde grote successen als speler van Bayern München, waar hij over twee periodes onder contract stond. In totaal kwam hij tot 327 officiële wedstrijden voor de recordkampioen, waarin hij 125 keer scoorde en 53 keer als aangever fungeerde. Pizarro werd zes keer landskampioen met Bayern, won in 2013 de Champions League en werd de oudste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Bundesliga.

Zaterdag verwelkomde de Peruviaan tal van oud-ploeggenoten voor zijn afscheidswedstrijd in het stadion van Werder Bremen, de club waar hij eveneens succesvol was. De voormalig spits deed mee in drie verschillende elftallen: een vriendenteam, legends van Werder Bremen en legends van Bayern München. Onder meer Mario Gómez, Piotr Trochowski, Giovane Élber, Johan Micud, Daniel van Buyten en Robben werden opgetrommeld.

Robben was trefzeker in het duel tussen de legends van Werder en Bayern en nam bovendien twee assists voor zijn rekening tegen het vriendenteam van Pizarro. Er werden drie wedstrijden van een half uur gespeeld, die allen in een gelijkspel eindigden. Pizarro zelf was vier keer trefzeker en kreeg daarmee een afscheid in stijl. "Het had niet mooier kunnen zijn, met het publiek, met al mijn vrienden op het veld en op de bank, en met mijn familie. Dit was het beste einde van mijn carrière", aldus de oud-spits.

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties