Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arjen Robben maakt langverwachte rentree bij FC Groningen

Laatste update:

Robben werd in de afgelopen weken al steeds intensiever betrokken bij de groepstrainingen van Groningen, al hield Buijs vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de kraker tegen Heerenveen nog wel een slag om de arm. "We trainen morgen (zaterdag, red.) nog en het is mogelijk dat Arjen daarna zegt: ik ben beschikbaar, maar de kans is het grootste dat hij er tegen Heerenveen niet bij is", liet de Groningen-coach twee dagen geleden nog in duidelijke bewoordingen weten. Robben behoort evenwel tot de wedstrijdselectie, al is een basisplaats nog geen optie voor hem.

De doorgewinterde buitenspeler, die vorig jaar zomer na een jaar niet te hebben gevoetbald terugkeerde bij Groningen, beleeft voorlopig een uiterst moeizaam seizoen. Door aanhoudend blessureleed staat de teller voorlopig slechts op 44 speelminuten: 30 tegen zijn oude club PSV (1-3) en 14 in het uitduel met FC Utrecht (0-0) in oktober vorig jaar. In de ontmoeting met PSV moest Robben al na een halfuur spelen noodgedwongen naar de kant, tot grote teleurstelling van de aanvaller zelf. De voormalig flankspeler van onder meer Bayern München, Real Madrid en Chelsea verliet hevig teleurgesteld het veld en even later zelfs het stadion van Groningen.

ESPN wist vrijdag nog te melden dat Robben mikte op een terugkeer in de uitwedstrijd tegen PSV op zaterdag 24 april, een week na de bekerfinale. Groningen is ondanks alle blessureperikelen niet van plan om het aflopende contract van de vleugelaanvaller op te zeggen, waardoor de kans zeker aanwezig is dat Robben ook volgend seizoen te bewonderen is in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Voormalig algemeen directeur Hans Nijland zei op Tweede Paasdag in de online talkshow van Voetbal International nog dat Groningen de samenwerking met de ex-international van Oranje absoluut met een jaar moet verlengen.

Opstelling FC Groningen: Padt; Te Wierik, Dammers, Itakura, Gudmundsson; Van Kaam, El Messaoudi; El Hankouri, Suslov, Da Cruz; Strand Larsen

Opstelling sc Heerenveen: Mulder; Floranus, Van Hecke, Dresevic, Kaib; Schöne, Halilovic, Joey Veerman; De Jong, Henk Veerman en Van Bergen.

-

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
4
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties