Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arjen Robben neemt drastisch besluit: 'Die reacties zullen er vast zijn'

Laatste update:

De blessuregevoelige Robben gaat de komende tijd een 'op maat gemaakt individueel trainingsprogramma draaien', zo klinkt het. Er wordt geen tijdspanne aan de revalidatie gesteld, maar volgens FC Groningen is het uitgesloten dat de routinier vóór december terugkeert in het elftal van trainer Danny Buijs. De clubleiding wil met deze beslissing voorkomen dat er constant geruchten ontstaan over de fitheid van Robben. "Voor de trainer en mijn medespelers is het ook niet leuk dat het bijna elke week over mij gaat, terwijl ik er niet bij ben. Het team doet het momenteel heel goed en de jongens die de huidige prestaties leveren, verdienen hiervoor de aandacht en de complimenten", aldus Robben in een eerste reactie.

Robben neemt bewust de tijd om weer geheel fit te geraken voor het restant van het seizoen in de Eredivisie. "Ik ga niet ontkennen dat het op dit moment even wat tegen valt. Ik had gehoopt al in meer wedstrijden een aandeel te hebben gehad, maar na een aantal kleine pijntjes achter elkaar is de realiteit dat het niet zo is", zo verzucht de voormalig international van Oranje. "Dit zijn de hobbels waarvan we vanaf het begin hebben gezegd dat die zouden komen. Dat is niet raar, maar wel een tegenvaller. Ik had op meer en beter gehoopt, maar het is niet onlogisch: je bent een jaar gestopt geweest, hebt een bepaalde leeftijd en een verleden met blessures."

Robben ontbreekt opnieuw: 'Aan het eind van de training kreeg hij last'

De blessureproblemen van de vleugelaanvaller blijven aanhouden bij FC Groningen.Lees artikel

De ex-speler van onder meer PSV, Real Madrid en Bayern München wist dat hij vanwege zijn blessuregevoeligheid aan een ongewis avontuur begon bij FC Groningen. "Voorlopig staan we op twee wedstrijden, zonder een volledig duel", somt de buitenspeler op. "Dat is wel een tegenvaller, maar het was opvallender geweest als ik alle 7 wedstrijden 90 minuten had gespeeld. Het valt me nu wat rauw op het dak dat ik de wedstrijden voorlopig even uit mijn hoofd moet zetten, dat is namelijk waarvoor je het allemaal doet en ik wil heel graag, maar ik moet eerst weer meer specifieke trainingsarbeid kunnen leveren."

Robben snapt heel goed dat hij door de buitenwacht met argusogen wordt bekeken. "Natuurlijk. Er zullen vast reacties zijn in de zin van: 'Wat is die jongen aan het doen?' En zelf heb ik die gedachte heus ook wel eens: Heeft dit nog zin? Is er nog genoeg toekomstperspectief? Het moet natuurlijk wel leuk en realistisch blijven", aldus de vleugelaanvaller, die ondanks alles positief naar de toekomst blijft kijken. "hoewel het beoogde resultaat er op dit moment nog niet is, heb ik nog steeds een positief gevoel. Dat komt ook door de supporters, die het volgens mij nog steeds waarderen wat ik probeer. We zijn in de competitie net onderweg. Er komen nog heel veel wedstrijden."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
5
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties