Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Armenteros vertrekt: 'Trots om hem af te leveren aan een topcompetitie'

Laatste update:

De overstap zat al enige tijd in de pijplijn en Heracles speelde er al op in, door Kai Huisman op proef te nemen. Volgens Hoogma kan Heracles het vertrek echter ook intern opvangen. "We zijn trots dat we weer een speler kunnen afleveren aan een grote competitie", aldus de directeur. "Samuel heeft bij ons een topseizoen gehad en hij bekroont dat nu met deze transfer. Wij hebben met Paul Gladon en Vincent Vermeij twee prima spitsen binnen onze selectie, dus we kunnen het vertrek van Samuel opvangen. We wensen hem alle succes toe in Italië."

Armenteros tekende vorig jaar in Almelo. Hij kwam in zijn eerste seizoen tot 29 wedstrijden en 19 doelpunten. Eerder deze zomer was Heracles in gesprek met Panathinaikos over zijn transfer, terwijl de Zweeds international ook naar Saudi-Arabië kon. Daar voelde hij echter niets voor. Benevento rook zijn kans en wordt de zevende club voor Armenteros. Eerder speelde de spits voor sc Heerenveen, Anderlecht, Feyenoord, Willem II en FK Qarabag.

Naast Armenteros wordt ook Brandley Kuwas van Heracles begeerd; de rechtsbuiten maakte tegen Excelsior alweer zijn tweede treffer van het seizoen en John Stegeman hoopt dat hij blijft. Kuwas zelf zei niet op de hoogte te zijn van concrete interesse in zijn persoon, liet hij onlangs weten. "Ik heb van geen enkele club wat gehoord. Ik ben er ook niet mee bezig. Het is mooi om te horen dat er over mij gepraat wordt, maar ik concentreer me op Heracles."

Gaat Samuel Armenteros slagen in de Serie A?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties