Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Armlastig Feyenoord zet hopeloze reeks voort

Laatste update:

Het veld in Zwolle werd voor de wedstrijd sneeuwvrij gemaakt en scheidsrechter Serdar Gözübüyük vond dat er gewoon gevoetbald kon worden op het kunstgras, waardoor Feyenoord op zoek kon gaan naar de ommekeer. De Rotterdammers kwamen echter timide uit de startblokken en binnen het kwartier keek de ploeg van Van Bronckhorst weer eens tegen een achterstand aan. Lars Veldwijk, die vijf wedstrijden op rij niet had gescoord, rondde keurig af na een rappe counter.

De moed leek Feyenoord helemaal in de schoenen te zinken. Keeper Kenneth Vermeer, die een uiterst bewogen week achter de rug heeft, moest de Rotterdammers op de been houden. Vermeer behoedde zijn ploeg voor een grotere achterstand door pogingen van Thomas Lam, Wouter Marinus en Veldwijk onschadelijk te maken. Feyenoord maakte een hopeloze indruk, maar kwam even voor rust wel op gelijke hoogte. Sven van Beek werkte de bal binnen uit een hoekschop, wat de ploeg van Van Bronckhorst mogelijk over het dode punt zou kunnen helpen.

Niets bleek minder waar, want de tweede helft was nog maar een paar minuten bezig of het stond alweer 2-1. Weer was Veldwijk de plaaggeest van de haperende Feyenoord-defensie, waar Van Beek nog te laat kwam met een tackle in het luchtledige. De bezoekers moesten weer in de achtervolging en ze hadden pech dat Bilal Basacikoglu, die in tegenstelling tot Michiel Kramer en Eljero Elia in de basis mocht beginnen, het vizier niet op scherp had staan bij een reuzenkans.

In de slotfase zette Feyenoord, met Elia en Kramer inmiddels binnen de lijnen als invallers, wat aan, maar de voorsprong van PEC Zwolle kwam nooit echt in gevaar. De 3-1 hing zelfs in de lucht: Kingsley Ehizibue zag een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel en Queensy Menig raakte, nadat hij in de eerste helft al de paal had geraakt, de lat. Die 3-1 zou er toch nog komen: diep in de blessuretijd counterde PEC snel en gaf Veldwijk de bal op een presenteerblaadje voor Ehizibue.

-
Is Giovanni van Bronckhorst wel de juiste trainer voor Feyenoord?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
43
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties