Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arnautovic speelt het liefst tafelvoetbal, dan hoeft hij niet te bewegen'

Laatste update:

"Over het nationale team blijf ik mijn opinie geven, omdat ik vind dat het veel beter kan", zo oordeelt Schinkels in een vraaggesprek met Voetbal International. "Maar voetballers als David Alaba, Marko Arnautovic, Aleksandar Dragovic en aanvoerder Julian Baumgartlinger, zeg maar de oude garde, maken de dienst uit in de selectie. De hiërarchie is een probleem." In de optiek van de geboren Nederlander heeft met name Arnautovic te veel krediet bij Foda. "De trainer zegt: 'Arnautovic is mijn man'. We hebben hem ook nodig, tegen Slowakije was hij een van de lichtpuntjes, maar je kunt niet gokken en wachten op de bevliegingen van één man."

Vier afvallers bij EK-opponent van Nederlands elftal zijn bekend

De EK-selectie van Oostenrijk, een van de opponenten van Oranje op het EK.Lees artikel

"Alleen Ronald Koeman kan dat met Messi bij Barcelona. Maar Arnautovic voelt zich hierdoor wel de baas", uit Schinkels zijn zorgen over de verhoudingen binnen de Oostenrijkse ploeg. "Maar hij speelt het liefst tafelvoetbal, dan hoeft hij niet te bewegen. Met hem kun je in elk geval niet pressen of jagen, ja, alleen in een bos misschien", zo klinkt het enigszins cynisch. "En Alaba behoort al jaren tot de beste verdedigers ter wereld bij Bayern München, maar hij denkt: Waarom kan ik in het nationale elftal geen spelverdeler zijn? Foda laat zijn oren naar hem hangen en stelt hem dus op het middenveld op."

Schinkels pleit voor een 3-4-3-systeem en meer druk naar voren, iets dat volgens hem onder Foda veel te weinig gebeurt. Ondanks de zorgen over Arnautovic moet hij wel in de aanval starten bij Oostenrijk, samen met Marcel Sabitzer en Christoph Baumgartner. "Als Foda zo speelt, verwacht ik een veel betere prestatie dan tijdens het EK in Frankrijk, toen Oostenrijk zonder zege laatste werd in de poule. Toen hadden we hetzelfde probleem en waren het ook de sterren die de dienst uitmaakten", blikt Schinkels terug op de teleurstellend verlopen eindronde in 2016. "Foda heeft alleen een kans als hij het Red Bull-systeem gaat spelen. Doet hij dat niet, dan tekent hij zijn eigen doodvonnis."

-

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
74
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties