Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot blikt terug op 'historisch' ontslag: 'Geen begrip voor'

Laatste update:

"Voor het eerst in de historie van het betaalde voetbal werd iemand ontslagen, omdat die een gesprek had met een andere club terwijl hij een aflopend contract had", stelt Slot, wiens contract liep tot medio 2021. "De voetballerij staat bol van mensen die met doorlopende contracten gesprekken voeren met clubs. En ik met een aflopend contract heb een gesprek gehad, en dat was de reden van AZ om mij te ontslaan."

Meer: Vermoedelijke XI Feyenoord: Slot kiest speler die pas drie keer startte | Feyenoord dreigt Yankuba Minteh aanstaande winter kwijt te raken

Slot stelt dat hij AZ op de hoogte had moeten stellen als hij een doorlopend contract had. "Ik heb wel aangegeven dat ik in gesprek was met andere clubs, voor wanneer we er met AZ niet uit zouden komen", blikt hij terug. "Waarbij ik heel graag mijn contract wilde verlengen. En toen kwam Feyenoord tussendoor. Ook omdat het vrij lang duurde vanuit Alkmaar dat ik de aanbieding kreeg waarom ik had gevraagd."

"Ik snap de teleurstelling vanuit Alkmaar wel, maar kan er geen begrip voor opbrengen", stelt Slot wanneer hij terugblikt op zijn congé bij AZ. "Vanuit hun standpunt kan ik misschien wel snappen waarom ze dat deden. We waren in concurrentie met Feyenoord en je wil een trainer die niet naar de concurrent gaat. Ik vond het alleen heel moeilijk om te ervaren dat je met een aflopend contract zo wordt aangepakt."

De kinderen van Slot gingen toentertijd in de omgeving van Alkmaar naar school. Daar kregen zij alle teksten rondom het ontslag van hun vader mee. Om die reden heeft Slot voor het zekere gekozen en gaan zijn kinderen niet in de omgeving van Rotterdam naar school. "Dat is wel een uitvloeisel van het ontslag in Alkmaar geweest."

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
110
Man van 260 duels voor PSV op zoek naar nieuwe uitdaging: 'Ik wil meer spelen'
4
Elftal van de Week: doelman met 120 Eredivisie-duels achter zijn naam opgenomen
2
Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
40
PSV moet naast Lang en Lozano derde sterkhouder missen; Veerman twijfelgeval
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties