Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot: 'Dat kan elke onbenul zien, dat had natuurlijk iedereen gedaan'

Laatste update:

De start van Hartman in de Johan Cruijff ArenA was nog veelbelovend. De van ziekte teruggekeerde vleugelverdediger gaf in de vijfde minuut vanaf links voor op Santiago Giménez, die van dichtbij de 0-1 aantekende. Een minuut later echter trok arbiter Danny Makkelie geel voor Hartman na een stevige overtreding op Steven Bergwijn. De Johan Cruijff ArenA schreeuwde weer kort dáárna om een tweede gele - en dus rode - kaart voor de Feyenoorder na een harde tackle op Mohammed Kudus, zijn directe tegenstander. Makkelie hield de kaarten op zak, al gaf hij Hartman wel zijn laatste waarschuwing.

Slot besloot daarop in te grijpen en Marcos López te brengen voor Hartman. Een logische keuze, vindt de keuzeheer. "Ik wilde bijna zeggen: 'Dat kan bijna elke onbenul zien'. Dat had natuurlijk iedereen gedaan. Hartman kreeg zijn eerste vrij snel en misschien ook wel gemakkelijk. Dat was na een aantal stevige duels op rij, waar eerst niet voor gefloten werd en daarna wel. Als je dan tegen Kudus staat is dat al dreigend, want de man is natuurlijk ongelofelijk wendbaar, snel en heeft heel veel individuele kwaliteit", betoogt Slot.

"Als je dan ook nog een tweede overtreding maakt waarbij je op zijn minst kan zeggen dat je op anderhalve gele kaart staat, dan moet je hem eruit halen", concludeert de oefenmeester. Met López in het veld kende Feyenoord een lastig restant van de eerste helft, maar nam het daarna het heft in handen. "Het was niet onterecht dat het 2-1 werd voor Ajax. In de rust hebben we dingen aangegeven en daarna zagen we dat de tweede helft een compleet ander beeld gaf. Ik denk niet dat ik wat geks zeg als ik zeg dat wij behoorlijk de overhand hadden in de tweede helft", aldus Slot.

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties