Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot: 'Heb alleen nog een keer bij AZ op de parkeerplaats gestaan'

Laatste update:

"Het is altijd een andere wedstrijd dan wanneer je naar een club moet waar je niet gewerkt hebt", geeft Slot toe. "Maar inmiddels zijn we ruim een jaar verder. Met AZ gaat het goed, met ons gaat het goed. Ik moet zeggen dat voor mijzelf de scherpe randjes er wel af zijn. Maar het feit dat jij erover begint geeft aan dat het toch wel interessant is dat ik daar weer naartoe ga. Als ik zie hoe de staf en spelers eerder dit seizoen gereageerd hebben, ga ik met heel veel plezier naar Alkmaar. Of dat ook voor de supporters geldt, moeten we zondag zien."

Meer: De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen | Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

"Ik ben er niet weggegaan omdat ik slecht gepresteerd heb", gaat Slot verder. "Misschien vinden ze ook nog wel dat ik iets goed heb gedaan voor ze. Ik denk dat het voor de supporters een belangrijkere wedstrijd is voor de ranglijst en minder dat hun voormalig trainer langskomt. Ik heb niet het idee dat er een massaal fluitconcert gaat volgen, helemaal niet. Ik kan me wel voorstellen dat de wedstrijd extra gehypet is en zij liever willen winnen omdat ik coach ben aan de andere kant. Voor de spelers is het een belangrijke wedstrijd gezien de ranglijst. Het is een topwedstrijd voor beide teams."

Slot is sinds zijn vertrek bij AZ nooit terug geweest bij de club. "Ik heb één keer op de parkeerplaats mijn auto mogen inleveren", vertelt hij. "En omdat ik daar woonde reed ik er regelmatig langs in die tijd. Maar in het stadion of op het trainingscomplex ben ik nooit meer geweest. Maar ik kijk er met een prettig gevoel naar uit. Ik heb heel fijn en prettig samengewerkt met iedereen daar. Ik heb ook alle aanleiding om te denken dat de mensen intern het leuk vinden om mij weer te zien. Dat was hier in Rotterdam ook zo. De reacties waren louter positief. Ik denk dat de emotie meer bij de buitenwereld zit."

-
Wat wordt het resultaat bij AZ - Feyenoord?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
133
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
17
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties