Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot: 'Ik ben blij dat ik zelf niet met dit soort simpele analyses wegkom'

Laatste update:

"Dat we in mindere vorm steken of dat de spits in mindere vorm is, daar geloof ik niet zo in. Tegen FC Twente waren we niet goed. Tegen RKC kregen we heel veel kansen en dan is de uitslag van 1-2 te mager", wordt de Feyenoord-coach op het persmoment in aanloop naar het Champions League-duel met Lazio geciteerd door onder meer het Algemeen Dagblad.

Meer: Ook AS Roma geïnteresseerd in Feyenoord-uitblinker: vraagprijs van 30 miljoen

"Dan komt er kritiek, dat is juist een compliment", verwijst Slot naar de kritische benadering in de diverse media en van sommige analisten in de afgelopen twee weken. "Ik hoor ook dat we slap zouden zijn gestart tegen RKC. Maar Giménez staat binnen een minuut alleen voor de keeper."

"Dat wordt dan in hapklare brokken geserveerd in analyses. En dat willen mensen ook zo. Maar ik ben blij dat ik zelf niet met dit soort simpele analyses wegkom", laat de coach van de Nederlandse Champions League-deelnemer duidelijk weten hoe hij denkt over het analistengilde.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Gimenez
Slot neemt het juist op voor de tegen RKC falende Gimenez. "Nou, dat is eigenlijk een compliment aan Gimenez, dat er nu al zoveel aandacht wordt besteed aan het feit dat hij twee duels niet het net vindt", klinkt het in gesprek met De Telegraaf.

"Ik heb wel gesproken met Santi, maar niet specifiek over de Panenka. Ik praat met andere spelers ook als het even wat minder gaat. Maar zit Santi in een mindere fase als hij twee keer niet scoort?"

De oefenmeester van Feyenoord eist wel van Gimenez dat hij tegen Lazio een voortrekkersrol vervult en ook als zijn ploeg niet in balbezit is het vuile werk niet schuwt. "Maar ik verwacht dat hij hard werkt, en dan zullen de doelpunten ook weer komen", klinkt het hoopvol. Gimenez scoorde thuis tegen Lazio (3-1 winst) tweemaal, zijn eerste twee goals in de Champions League.

Wieffer
Mats Wieffer ontbrak tegen RKC wegens ziekte, maar Slot verwacht dat de middenvelder dinsdag start tegen Lazio. "Mats voelt zich inmiddels een stuk fitter dan afgelopen zaterdag. Ik heb daarom alle reden om aan te nemen dat hij morgen (dinsdag, red.) kan spelen. Maar hij gaat wel vanavond pas weer voor het eerst meetrainen, dus we moeten die training nog wel afwachten", aldus Slot, die sowieso uitsluit dat Gernot Trauner een basisplaats krijgt.

UEFA Champions League
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Lazio - Feyenoord

Meer nieuws

Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
0
Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
0
Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
27
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
59
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
69
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
140

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties