Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'

Laatste update:

Ten Hag staat sinds juli 2022 onder contract bij Manchester United. In zijn eerste seizoen wist de manager nog de EFL Cup te winnen, maar dit seizoen is de druk op Ten Hag toegenomen wegens aanhoudende slechte resultaten.

Meer: 'Erik ten Hag en Manchester United bereiken persoonlijk akkoord met voormalig PSV'er' | ‘Erik ten Hag adviseert clubleiding van Manchester United om Benni McCarthy nieuw contract aan te bieden’

In de Premier League is Manchester United op de achtste plaats geëindigd, de laagste eindrangschikking sinds 1990. In Europees verband was het seizoen al voor de winter klaar, daar het elftal in de poule achter Bayern München, FC Kopenhagen en Galatasaray eindigde. Een prolongatie van de EFL Cup zat er na een 0-3 thuisnederlaag tegen Newcastle United in november ook niet meer in.

Het enige zilverwerk dat dit seizoen nog een beetje glans kan geven is de FA Cup, maar daarin wacht de gedoodverfde favoriet Manchester City. Het is de laatste kans voor the Red Devils om volgend seizoen nog deel te nemen aan Europees voetbal. Bij winst wacht een ticket voor de Europa League.

Mocht Ten Hag met zijn team erin slagen om te winnen van de kersverse landskampioen, krijgt de oefenmeester alsnog zijn congé, zo vertelt het Engelse medium. Dit zou op voorspraak zijn van grootaandeelhouder Jim Ratcliffe.

Opvolgers


De voorbije weken werden al verschillende namen aan Manchester United gekoppeld om de Haaksberger te vervangen. Onder meer Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino en Ipswich Town-manager Kieran McKenna zouden op het verlanglijstje van Ratcliffe staan.

Zo lijkt er na twee jaar een einde aan het Manchester-avontuur van Ten Hag te komen. Eerder was de Nederlander als trainer succesvol werkzaam bij Ajax, FC Utrecht, FC Bayern München II en Go Ahead Eagles. Een terugkeer bij de Beierse club in de hoofdmacht lijkt aan de neus van Ten Hag voorbij te glippen, daar Vincent Kompany op dit moment de nadrukkelijke gegadigde is om Tuchel op te volgen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Snap jij het besluit van Manchester United?

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
7
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
14
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
7
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
139
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
141

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties