Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot krijgt er na Engelse interesse ook een optie in de Bundesliga bij

Laatste update:

Sport1 schrijft dat Frankfurt, waar Oliver Glasner deze week uit zijn functie werd ontheven, een aantal trainers op het lijstje heeft staan en dat Slot er daar een van is. De coach uit Bergentheim wordt gezien als een man die 'teams tactisch kan verbeteren en zijn spelers ontwikkelt'. Verder worden Dino Topmöller, die assistent-trainer bij Bayern München onder Julian Nagelsmann was, en Salzburg-coach Matthias Jaissle genoemd. Het binnenhalen van Toppmöller zou financieel gezien het interessantst zijn, omdat die nu clubloos is.

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

Het is voor het eerst dat er sprake is van Duitse interesse voor Slot. Vanuit de Premier League wordt er al langer getrokken aan de trainer van Feyenoord, die eerder al een aanbieding van Leeds United afwees. De laatste weken wordt Slot voornamelijk gelinkt aan Tottenham Hotspur, dat nog een nieuwe trainer voor het komende seizoen zoekt. Daar zou de Nederlander een van de twee overgebleven kandidaten zijn, samen met Nagelsmann.

Onlangs werd ook bekend dat Feyenoord alles op alles gaat zetten om Slot in Rotterdam-Zuid te houden. Dat gaf Dennis te Kloese te kennen in gesprek met 1908.nl, naar aanleiding van opmerkingen van Wilfred Genee over het eventueel langer aanblijven van de voormalig middenvelder. Een forse verhoging van het salaris van Slot, die nog tot medio 2025 vastligt, behoort tot de mogelijkheden. Er wordt echter pas na het kampioenschap van Feyenoord, dat komende zondag definitief binnengehaald kan worden, duidelijkheid verwacht.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties